Over Ons

LANWise is een jonge en dynamische ICT-dienstverlener. Opgericht in 2008 en uitgegroeid tot een gezellig en sfeervol team. Worden wij als LANWise uw ICT Partner?

LANWise is een jonge en dynamische ICT-dienstverlener. Alle medewerkers hebben de afgelopen jaren ruimschoots hun sporen verdiend in de ICT en kunnen daarom op basis van deze ervaringen uw organisatie optimaal ondersteunen bij het beantwoorden van uw ICT-vraagstukken.

Voor de meest uiteenlopende branches verzorgen wij een totaalpakket aan dienstverlening waaronder consultancy, projectmanagement, het leveren van hard- en software, proactief systeembeheer en remote support & onderhoud. Door intensief met partners en leveranciers samen te werken kunnen wij een stabiele totaaloplossing aan onze klanten bieden.

LANWise staat bekend als betrouwbaar, vertrouwd, flexibel, veelzijdig & enthousiast en mede dankzij deze basiswaarden hebben veel bedrijven en instellingen daarom hun ICT aan ons toevertrouwd.

Full service voor de zakelijke markt

LANWise is een full service ICT-bedrijf voor de zakelijke markt. Met een breed pakket aan ICT-oplossingen en diensten richten wij ons op de optimalisatie van uw bedrijfsnetwerk.

Wij hanteren hiervoor de one-stop-shopping principe. Van vraagstukken over webtechniek tot het aanleggen van complete netwerken: u kunt met al uw ICT-vraagstukken bij ons terecht.

LANWise onderscheidt zich door haar veelzijdigheid in kennis, dienstverlening en doordachte ICT-concepten. Wij bieden u oplossingen aan op maat.

Dit bereiken wij door een heldere en duidelijke communicatie met onze klanten. Met vaste contactpersonen en gekwalificeerde technici zorgen wij ervoor dat het proces naar de oplossing soepel en vakkundig verloopt.